Creatieve websiteontwikkeling

Voor het succes van jouw business

Lingewoud ontwikkelt op een vindingrijke, maar gestructureerde manier. Creatieve ideeën geïnspireerd op de allerlaatste internettechnologieën passen we toe in een CMS dat zich typeert als deutsche Gründlichkeit.

Onze oprichter

Pim Snel

Een brede interesse en veel ervaring met uiteenlopende onderwerpen, dat kenmerkt Pim Snel, de oprichter van Lingewoud. Hij zal zich altijd blijven verdiepen de laatste technologische trends en technologieën. Het toepassen van al deze inspiratie in dagelijkse oplossing om opdrachtgevers een technologische voorsprong te geven, dat is Pim’s grootste drijfveer.

In het jaar 2000 richtte Pim Snel Lingewoud op om maatwerksoftware op basis van Open Source-technologie te ontwikkelen. Waar Lingewoud zich de eerste jaren vooral met systeemontwerp en onderhoud van Linuxsystemen bezighield is de door jaren heen de focus steeds meer bij het ontwikkelen van websites en webapplicaties terecht gekomen. Het CMS TYPO3 werd hiervoor de basis.

Ons team en netwerk

Specialisten op vele gebieden

We hebben een sterk team van enthousiaste vaste medewerkers en we zijn op zoek naar nieuwe teamleden. Voor communicatieonderwerpen werken we intensief samen met onze partners Pippali, Point to Point & Select Advertising. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk aan professionals, waaronder projectmanagers, TYPO3-ontwikkelaars, front-end & back-end developers, interactiedesigners, webdesigners.

Onze werkwijze

Creatief denken,
gestructureerd bouwen

Wij zijn niet bang om in de beginfase van een project alle denkbare wegen te bewandelen, ook als sommige dood blijken te lopen. We verkennen alle mogelijkheden tot we de perfecte oplossing hebben gevonden. Ons uitgangspunt is daarbij altijd: niets is onmogelijk. Als we het complete raamwerk van een website hebben uitgewerkt, gaan we bij de ontwikkeling van een oplossing planmatig en gestructureerd te werk. Er wordt een strak projectmanagement gevoerd en we houden onze klanten voortdurend op de hoogte van de voortgang. Onze Continuous Integration & Delivery methodiek stelt ons in staat transparant te werken en veelvuldig op te leveren.

Contact

Lingewoud
Veemarktkade 8, – ruimte 4249 (ingang N) (P1)
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
Netherlands

+ 31 345 58 22 22
info@lingewoud.nl
Linkedin Github

Stuur een bericht